Концепцията за VIDA Wine and Spirits се заражда преди повече от 5 години и следва идеята, че виното е изживяване, емоция и история, която си заслужава да бъде разказвана и споделяна.

Във VIDA MULTISPOT на бул. България 113 сме селектирали богат асортимент от прекрасни вина, висококачествени алкохолни напитки, гурме деликатеси, изискани подаръчни комплекти и алкохолни предложения за колекционери и ценители.

Неизменна част от живота на бутика ще бъдат събитията в 4-те обособени зали подходящи за корпоративни събития, презентации, семинари, дегустации и представяне на нови продукти.

WINE CORNER – етаж 1

Wine Corner е зала, обособена за тематични презентации с капацитет за събития с до 15 човека. Мястото разполага с еноматична машина с капацитет до 8 бутилки вино, което го прави идеално за винени дегустации.

Уютно обзаведеният Wine Corner се намира на първия етаж на VIDA Multispot на бул. “България” 113. Помещението създава усещане за неформална атмосфера, а асортиментът от разкошни вина и премиум напитки е чудесна възможност да се докоснете до интересни вино съкровища.

WHISKEY LIBRARY – етаж 1 Loft ниво

Whiskey Library е идеалното място за организиране на бизнес срещи в неформална обстановка, презентации, коктейли и тематични дегустации с капацитет до 20 души. Разположено е на Loft нивото във VIDA Multispot на бул. „България“113, София. Уютната лаундж зона е луксозно обзаведена с кожени Chesterfield кресла и дизайнерски дървени маси.

В Whiskey Library са презентирани луксозни и лимитирани уиски бутилки, които допринасят за неповторимата атмосфера на зоната. Мястото е перфектно и за дегустиране на премиум напитки и деликатеси и разполага със собствен бар и хладилник.

При седяща подредба на меката мебел капацитетът е 10 места, а при включването на допълнителни коктейли маси е възможно да се организира събитие с до 20 човека.

VIDA TRAINING CENTER – етаж 2 

VIDA Training Center е идеалното място за организиране на обучения, презентации, дегустации и семинари. Разположен е във VIDA Multispot на бул. „България“ 113, София и разполага с 2 обособени зали.

Зона 1 е оборудвана с всичко необходимо за перфектното провеждане на обучение – проектор, мултимедия, екран, маси, комфортни столове и високоскоростен интернет. Прекрасно допълнение към атмосферата на залата е и красивата гледка към Витоша. Зоната предлага различни възможности за капацитет на участници в събитието, в зависимост от подредбата ѝ:

  • При теaтрална подредба: До 40 места
  • При подредба тип Класна стая: 32 места
  • Коктейл/Банкетна подредба: До 60 места

Зона 2 е обособена зона за паузите за почивка по време на обучението. Тя е оборудвана с удобни Chesterfield кресла, дизайнерски дървени маси, бар зона, хладилник и мивка.

И двете зони разполагат с климатизация и вентилация. Като комплимент от нас при наемането на залата получавате две чудесни предимства:

  • До 8 безплатни паркоместа по време на събитието в сградата на VIA Bulgaria, бул. „България 113“;
  • Дегустация на вина от нашата еноматична машина в Wine Corner на VIDA Boutique за участниците в събитието;

VIP VIDA CHAMPAGNЕ ROOM – етаж 2

VIP VIDA CHAMPAGNE ROOM е луксозно обзаведена стая с кожена мека мебел и дизайнерски маси, която е перфектна за премиум събития с до 10 човека. В нея има възможност и за дегустация на премиум алкохолни напитки и гурме деликатеси сред колекция от редки вина и спиртни напитки. 

В стаята са възможни две подредби:  

  • Вечеря: С капацитет до 8 човека 
  • Бизнес среща: С капацитет до 10 човека 

VIP VIDA Champagne Room разполага с климатизация и достъп до Wi-Fi.  

бул. България 113

EMAIL: [email protected]

PHONE:

+359 884 446 446

+359 879 066 111

Изпрати запитване