Към блога

Новини

Бутиков магазин, бар и Event Centre Ви очакват в новооткрития VIDA Multispot в София

Имаме чудесна новина за всички ценители на виното, алкохолните напитки и гурме изкушенията. Първият бутик на VIDA в България отвори врати в град София. Вече можете да откриете любимите си напитки не само OnWine, но и във VIDA Multispot на бул. „България“ 113.

Очаква Ви превъзходна селекция от над 1000 етикета, сред които великолепни бели и червени вина, елегантни розета, нежни пенливи вина, премиум спиртни напитки, гурме деликатеси и луксозни аксесоари.  Ще откриете и страхотен асортимент от подаръчни комплекти, прекрасни за специални поводи и събития.

В бутика на VIDA е проектирана и впечатляваща хладилна стая, специално създадена за съхранението на премиум червени вина от Бордо, пенливи и десертни вина. В стаята са осигурени атмосферните условия, подобни на тези в пещерите, като се поддържа постоянна температура от 14°C и 60% влажност на въздуха. Симулирайки среда като тази във винарските изби, се гарантира запазването на отличните качества на вината.

Уиски любителите ще открият впечатляващ асортимент от „водата на живота“ на лофт нивото в бутика. В луксозно обзаведената уиски лаундж зона можете да се насладите на великолепна селекция от лимитирани уискита, а скоро пространството ще бъде и място за интересни обучения и дегустации.

В бутика ни можете както да купите любимите си напитки за вкъщи, така и да им се насладите на място. На бара можете да опитате и топли напитки с кафе или чай, а съвсем скоро ще миксираме и любимите Ви коктейли.

Бутикът на VIDA е нещо повече от магазин за вино, алкохол и гурме. Нашата мисия е да създадем място, където заедно да споделяме знания, да оценяваме и да се наслаждаваме на великолепни напитки. Multispot пространството, което създадохме специално за Вас, събира в себе си бутик, бар и център за дегустации и обучения. Предстоят вълнуващи моменти и събития, които нямаме търпение да споделим заедно с Вас!

Очакваме Ви всеки ден от 10:00 до 22:00 на бул. „България“ 113, град София!

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!