Плащане и доставка

Поръчка, доставка и начин на плащане

ПОРЪЧКИ

Минимална стойност на поръчка 30 лв.

Поръчките се обработват и доставят в рамките от 2 до 4 работни дни. Освен случаите, в които в страницата на продукта е посочен друг срок за доставка.

ДОСТАВКА

Стандартната доставка за територията на град София е безплатна когато се извършва със собствен транспорт на VIDA при поръчки на стойност над 99.99 лв. с ДДС.

За поръчки под 99.99  лв. с ДДС се заплаща сумата от 9.99 лв. с ДДС за доставка на тероторията на гр. София със собствен транспорт на VIDA.

Поръчки на продукти в  София и в цялата страна се доставят чрез куриерска фирма Спиди по избор на клиента – до офис на Спиди или до посочен адрес, при следните условия:

София:

CLICK AND COLLECT – Всички онлайн поръчки над 30 лв. можете да вземете сами от нашия бутик VIDA MULTISPOT с адрес град София, бул. “България” 113 без такса за доставка.

поръчка до 99 лв. с ДДС:  Офис на спиди  – 11.99 лв. с ДДС Спиди до адрес 14.99 лв. с ДДС

поръчка над 99 лв. с ДДС: Офис на спиди  – 9.99 лв. С ДДС Спиди до адрес – 12.99 лв.с ДДС

Цялата страна:

поръчка до 149 лв. с ДДС:  Офис на спиди  – 11.99 лв. с ДДС Спиди до адрес 14.99 лв. с ДДС

поръчка над 149 лв. с ДДС: Офис на спиди  – 9.99 лв. С ДДС Спиди до адрес – 12.99 лв.с ДДС

Доставката за цялата страна с куриер на Спиди е безплатна за всички поръчки на стойност над  199.99 лв. с ДДС 

ПЛАЩАНЕ

Информация за плащане

Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по три начина.

За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично.

Начини за плащане:

> Наложен платеж /ППП (важи за регистрирани и нерегистрирани потребители) плащане в брой на куриера при доставката; Приложим само при избор на доставка с куриер.

> По банков път (важи само за регистрирани потребители): поръчката се изпраща след получаване на превод по нашата банкова сметка;

Компания: Вида уайн енд спиритс  ЕООД

Банка: Първа Инвестиционна Банка
BIC: FINVBGSF IBAN: BG90 FINV 9150 1017 4040 55

Основание за плащане: номер на поръчка (напр. 100000111)

> С кредитна/дебитна карта през системата за обслужване на разплащания с банкови карти STRIPE (национален оператор за работа с банкови карти) (важи за регистрирани и нерегистрирани потребители);

> При поръчка до 14:00 часа от понеделник до петък, ще получите потвърждаващ е-мейл за изпратена поръчка още същия работен ден и може да очаквате Вашите продукти до 48 часа след е-мейла. Поръчка направена преди 12:00 в петък – ще получите във вторник.

> При поръчка след 14:00 часа от понеделник до петък, ще получите потвърждаващ е-мейл за изпратена поръчка на следващия работен ден и може да очаквате Вашите продукти до 72 часа след е-мейла. Поръчка направена след 14:00 в петък – ще получите в сряда.

> При поръчка през събота, неделя и/или национални празници, заявката Ви ще бъде обработена в първия работен ден и може да очаквате Вашите продукти до 72 часа след е-мейла, потвърждаващ приемането на заявката.

Важно за страната: за населени места с график на обслужване, срокът се удължава до деня за посещение на населеното място. Дали Вашето населено място се обслужва по отделен график може да проверите за Спиди .

Всички пратки от Vida Wine and Spirits са застраховани. Счупването не е за сметка на клиента.

При интерес от закупуване на голям брой продукти от посочените в сайта категории, моля да се свържете с нас – 0886 004209 или на e-mail office@vidaws.bg.