Плащане и доставка

Поръчка, доставка и начин на плащане

ПОРЪЧКИ

Минимална стойност на поръчка 30 лв.

Поръчките се обработват и доставят в рамките от 2 до 4 работни дни. Освен случаите, в които в страницата на продукта е посочен друг срок за доставка.

ДОСТАВКА

Стандартната доставка за територията на град София е безплатна когато се извършва със собствен транспорт на VIDA при поръчки на стойност над 89.99 лв. с ДДС.

За поръчки под 89.99 лв. с ДДС се заплаща сумата от 5.99 лв. с ДДС за доставка на територията на гр. София със собствен транспорт на VIDA. При избор за доставка с куриерска фирма Спиди до адрес или офис се заплаща сумата от 8.99 лв с ДДС.

София:

CLICK AND COLLECT – Всички онлайн поръчки над 30 лв. можете да вземете сами от нашия бутик VIDA MULTISPOT с адрес град София, бул. “България” 113 без такса за доставка.

Поръчка до 89.99 лв. с ДДС се заплаща сумата от 5.99 лв. с ДДС

Цялата страна:

Поръчка до 89.99 лв. с ДДС се заплаща сумата от 8.99 лв. с ДДС

Доставката за цялата страна с куриер на Спиди е безплатна за всички поръчки на стойност над 89.99 лв. с ДДС

 

ПЛАЩАНЕ

Информация за плащане

Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по три начина.

За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката.

Начини за плащане:

> Наложен платеж /ППП (важи за регистрирани и нерегистрирани потребители) плащане в брой на куриера при доставката; Приложим само при избор на доставка с куриер.

> По банков път (важи само за регистрирани потребители): поръчката се изпраща след получаване на превод по нашата банкова сметка;

Компания: Вида уайн енд спиритс ЕООД

Банка: Първа Инвестиционна Банка
BIC: FINVBGSF IBAN: BG90 FINV 9150 1017 4040 55

Основание за плащане: номер на поръчка (напр. 100000111)

> С кредитна/дебитна карта през системата за обслужване на разплащания с банкови карти STRIPE (национален оператор за работа с банкови карти) (важи за регистрирани и нерегистрирани потребители);

Важно за страната: за населени места с график на обслужване, срокът се удължава до деня за посещение на населеното място. Дали Вашето населено място се обслужва по отделен график може да проверите за Спиди.

Всички пратки от Vida Wine and Spirits са застраховани. Счупването не е за сметка на клиента.

При интерес от закупуване на голям брой продукти от посочените в сайта категории, моля да се свържете с нас – 0886 004209 или на e-mail [email protected].