Плащане и доставка

Поръчка, доставка и начин на плащане

ПОРЪЧКИ

Минимална стойност на поръчка 30 лв.

Поръчките се обработват и доставят в рамките от 2 до 4 работни дни. Освен случаите, в които в страницата на продукта е посочен друг срок за доставка.

ДОСТАВКА

Стандартната доставка за територията на град София е безплатна когато се извършва със собствен транспорт на VIDA при поръчки на стойност над 49.99 лв. с ДДС.

За поръчки под 49.99  лв. с ДДС се заплаща сумата от 5 лв. с ДДС за доставка на тероторията на гр. София със собствен транспорт на VIDA.

Поръчки на продукти в  София и в цялата страна се доставят чрез куриерска фирма Спиди или Еконт по избор на клиента.

За поръчки до 10 кг. цената за доставка е 7.98 лв. с ДДС

 Доставката за цялата страна  е безплатна за всички поръчки на стойност над  99.99 лв. с ДДС 

Цените за доставка са валидни за територията на цялата страна.

ПЛАЩАНЕ

Информация за плащане

Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по три начина.

За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично.

Начини за плащане:

> Наложен платеж /ППП (важи за регистрирани и нерегистрирани потребители)плащане в брой на куриера при доставката; Приложим само при избор на доставка с куриер

> По банков път (важи само за регистрирани потребители): поръчката се изпраща след получаване на превод по нашата банкова сметка;

Компания: Вида уайн енд спиритс  ЕООД

Банка: Първа Инвестиционна Банка
BIC: FINVBGSF IBAN: BG90 FINV 9150 1017 4040 55

Основание за плащане: номер на поръчка (напр. 100000111)

> С кредитна/дебитна карта през системата за обслужване на разплащания с банкови карти STRIPE (национален оператор за работа с банкови карти) (важи за регистрирани и нерегистрирани потребители);

> При поръчка до 14:00 часа от понеделник до петък, ще получите потвърждаващ е-мейл за изпратена поръчка още същия работен ден и може да очаквате Вашите продукти до 48 часа след е-мейла. Поръчка направена преди 12:00 в петък – ще получите във вторник.

> При поръчка след 14:00 часа от понеделник до петък, ще получите потвърждаващ е-мейл за изпратена поръчка на следващия работен ден и може да очаквате Вашите продукти до 72 часа след е-мейла. Поръчка направена след 14:00 в петък – ще получите в сряда.

> При поръчка през събота, неделя и/или национални празници, заявката Ви ще бъде обработена в първия работен ден и може да очаквате Вашите продукти до 72 часа след е-мейла, потвърждаващ приемането на заявката.

Важно за страната: за населени места с график на обслужване, срокът се удължава до деня за посещение на населеното място. Дали Вашето населено място се обслужва по отделен график може да проверите за Спиди или Еконт.

Всички пратки от Vida Wine and Spirits са застраховани. Счупването не е за сметка на клиента.

При интерес от закупуване на голям брой продукти от посочените в сайта категории, моля да се свържете с нас – 0886 004209 или на e-mail office@vidaws.bg.