Към блога

Новини

Потопете се в магията на морето с новия лимитиран Hendrick’s Neptunia

Най-новото попълнение в семейството на Hendrick’s вече е на хоризонта – Hendrick’s Neptunia e чудесен избор за любителите на нови, различни и екстравагантни вкусове. Великолепният джин е част от лимитирана серия на Cabinet Of Curiosities и е вдъхновен от свежия крайбрежен въздух и безкрайните мистерии на морето.

Ексклузивното предложение се появява на пазара със значима цел – като част от проекта за корпоративна социална отговорност на WG&S в партньорство с организацията – Project Seagrass мисията му е концентрирана върху опазването на морската трева. Освен че стои в началото на хранителната верига, тя има и отговорната и важна задача за усвояването на голяма част от въглеродните емисии в морските води.

“Морското съкровище” на Hendrick’s беше представено на българския пазар в средата на април пред 30 бармани. Като истински джин ценители техните очаквания към Hendrick’s Neptunia бяха високи, а след края на представянето ентусиазирано споделиха, че са били напълно оправдани. Чрез успешното надграждане на портфолиото си с иновативни продукти брандът несъмнено затвърждава позицията си на лидер в премиум сегмента.

Мастър дестилърът на Hendrick’s – Лесли Грейси, влага в създаването на продукта майсторството и креативността си и успява успешно да компилира великолепните сетивни характеристики на морето в бутилка джин.

Впечатляващата морска приказка е пресъздадена в Hendrick’s Neptunia чрез екстравагантната комбинация между инфузия от краставица, роза и грижливо подбрана селекция от морски растения, идващи от живописните крайбрежия на Шотландия. Удивителният бленд носи наслада на сетивата със своите комплексност и дълбочина, а усещането за земни нотки и интензивна свежест оставя неповторим спомен в съзнанието. За финал ще се влюбите в цитрусовия аромат, който напомня на свеж морски бриз.

Hendrick’s Neptunia развива палитрата от вкусовете си прекрасно в класически коктейли с джин, добавяйки към тях освежаващ морски привкус.  Можете да се насладите на чудесния му вкус в страхотния коктейл Hendrick’s Neptunia Fizz. Приготвянето му е изключително лесно, а свежестта му ще ви пренесе директно на морското крайбрежие.

Новото попълнение в семейството на Hendrick’s е отлично за почитателите с авантюристичен дух и любителите на премиум продуктите, които преследват нови приключения и емоции. Насладете му се сега и яхнете вълната преди Hendrick’s Neptunia да изчезне от хоризонта!

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!