VIDA Лоялна програма

VIDA Black

Всеки потребител, който се регистрира и направи поръчка или поръчки за минимум 500 лв., получава 3% отстъпка за всяка следваща поръчка в онлайн магазина VIDA Wine and Spirits. Ако в рамките на следващата календарна година клиентът не успее да направи оборот от минимум 500 лева, той губи преференциалните условия.

VIDA Gold

Всеки потребител, който постигне годишен оборот от минимум 2500 лв., получава 5% отстъпка за всяка следваща поръчка в онлайн магазина VIDA Wine and Spirits. Когато клиентът постигне ниво VIDA Gold, автоматично получава ваучер за двама за винена вечеря в изискан ресторант. Конкретните условия за това ще бъдат уточнение впоследствие. Ако в рамките на следващата календарна година клиентът не успее да задържи оборот от 2500 лв., но направи поне 500 лв. оборот, той получава VIDA Black Membership.

  • Покана за месечна дегустация, която VIDA Wine and Spirits организира;
  • Два пъти в годината ще се организират дни със специални оферти за членове на Лоялната програма на VIDA Wine and Spirits Boutique, които ще бъдат изключително ценово агресивни.

VIDA Platinum

Всеки потребител, който постигне годишен оборот от минимум 5000 лв., получава 7% отстъпка за всяка следваща поръчка в онлайн магазина VIDA Wine and Spirits. Когато клиентът достигне ниво VIDA Platinum, автоматично получава ваучер за персонална дегустация на 5 избрани от клиента уискита в бар Caldo. Конкретните предложения за това ще бъдат уточнени впоследстиве. Ако в рамките на следващата календарна година, клиентът не успее да задържи оборот от 5000 лв., но направи поне 2500 лв. получава VIDA Gold Membership.

  • Покана за месечна дегустация, която VIDA Wine and Spirits организира;
  • Два пъти в годината ще се организират дни със специални оферти за членове на Лоялната програма на VIDA Wine and Spirits, които ще бъдат изключително ценово агресивни.

1. Допълнителните проценти от лоялната програма не се начисляват върху промоционални артикули.
2. Оборотът реализиран от промоционални артикули се натрупва към акаунта на клиента.