Какво е #КръгътVIDA?

#КръгътVIDA e общество, породено от нуждата от създаване на повече поводи за разказване в забързаното ежедневие. Забелязахме, че често оставяме удоволствието на заден план и голяма част от дните минават без да оставят трайни спомени в съзнанието ни. Повлияни от вярването, че всеки ден, в който успеем да създадем повод за разказване е значим ден – решихме да променим тази тенденция.

Целта на #КръгътVIDA е да обедини кръг от съмишленици, които ценят всеки момент, който живота им предоставя и притежават умението да документират случващото се около тях, като го превръщат в повод за разказване.

Кой може да бъде част от #КръгътVIDA?

Между нас има хора – колекционери на моменти. Това са хората, които документират случващото се около тях по различни начини и го показват пред света. Заснемат щастливите и тъжните моменти, самотните и пълните моменти. Моментите на отявлен релакс и моментите на видимо напрежение. Всички тези моменти наричаме поводи за разказване, а хората, които ги документират визуално, наричаме #КръгътVIDA.

Право да бъде част от #КръгътVIDA, получава всеки, който сме разпознали като колекционер на моменти посредством активността му в социалните мрежи и е получил официална покана.

Как да стаеш част от #КръгътVIDA?

Ако определяш себе си като колекционер на моменти и умееш да превръщаш същите в истории – докажи го! Заснеми следващия повод за разказване, като включиш продуктите от своята VIDA поръчка, и го сподели в профила си в Instagram. Отбележи @vidawinesandspiritsbg и #КръгътVIDA, за да го видим. Така имаш шанс да получиш официална покана за влизане в #КръгътVIDA.

Къде можеш да откриеш повече за #КръгътVIDA?

Последвай профила ни в Instagram @vidawinesandspiritsbg и официалния хаштаг #КръгътVIDA, за да си в крак с всичко от света на доброто вино, качествения алкохол, гурмето и поводите за разказване на членовете на #КръгътVIDA!