Villa Vinifera Winery

Вила Винифера

Виното е течността с най-много история в себе си. То носи вкуса на земята в Родопите, вятъра, слизащ от планините, и вниманието, което само човешки ръце могат да му дадат, тъй като те леко обгръщат всяко грозде. Нещо, което машините никога няма да могат да направят и нещо, с което нашата винарна се гордее.

Винарска изба Вила Винифера e създадена през далечната 1936 година. Винарната се гордее със своите специално подбрани вина, създадени с любов, грижа и изключително внимание към всяко зрънце грозде.

Виното, което произвеждаме с много внимание и любов, има много да разкаже за себе си. Сгушена в сърцето на планините – село Брестовица, винарната е създадена през 1936 г. Построена е от немски архитект, чието име се губи някъде във времето, но намерените архивни рисунки и документи го потвърждават и създават усещане за професионализъм. Първото му име е „Misket“. Оттогава във винарната работят хора, които не само обичат работата си, но и живеят с превръщането на течността от мъст във вино.

Гордеем се с всяка бутилка вино, която произвеждаме. Собствените ни лозя позволяват да се грижим за гроздето по най-добрия начин благодарение на опита ни, климатичните условия и географското разположение на нашата земя. Имаме масиви от Мавруд, Мерло, Каберне Совиньон, Мускат, Шардоне, Траминер и желание да доставим удоволствие за вашите вкусови рецептори.

Фактът, че нашите клиенти и нашите фенове и приятели ни се доверяват, ни прави по-внимателни към всяко грозде и зърно грозде. Защото за нас виното е религия, в която Бог си ти, доволен от вкуса на червената течност.

Продукти на Вила Винифера

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!