Absolut

Absolut

Absolut Vodka е една от най-известните водки в света. Пуснатa на пазара в САЩ през 1979 г., тя напълно предефинира пейзажа на премиум водката, ставайки синоним на изкуство, култура и нощен живот. Започвайки революция в създаването на коктейли и пускайки гама ароматизирана водка, невиждана досега на пазара, Absolut се превръща в икона сама по себе си.

Създаването на Absolut Vodka е цялостно пътешествие, породено от нашата шведска традиция в отдаването на водка на нашия източник и общност. Наличието на един източник и една общност означава, че ние с уважение контролираме целия процес от семената до бутилката, проследявайки самия продукт, който е във вашата ръка, обратно до нашите фермери.

Един източник е нашата производствена философия, което означава, че всеки аспект от нашето производствено пътешествие се провежда в и около малкото село Ахус, Швеция. Всички съставки за водка Absolut са произведени от южна Швеция. Всяка капка вода и всяко семе на пшеница идват от един водоизточник, едно село и една общност. Това е причината, независимо къде се намирате по света, Absolut винаги ще има едно и също високо качество.

Зимна пшеница

Използваме само издръжлива зимна пшеница от района около Ахус в Южна Швеция. Плодородните полета в южна Швеция са идеални за отглеждане на пшеница като добивите са около два пъти по-високи от средните за производството на пшеница в световен мащаб.

Чиста вода

Винаги добиваме водата си на местно ниво от собствените си кладенци, дълбоки повече от 140 метра. Водата е филтрирана през шведската скална основа от хиляди години и дава естествен вкус на водката, който не можете да създадете в лаборатория. В крайна сметка 60% от водката е чиста вода, така че това е изключително съществен елемент.

Неутрална дестилация на CO2

Чрез непрекъснато подобряване и запазване на фокуса върху това как можем да бъдем по-устойчиви, направихме нашата дестилерия една от най-енергийно ефективните в света. Днес имаме CO2 неутрална дестилация факт, с който се гордеем.

Продукти на Absolut

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!