Whisky_blog_3

Този Луд, Луд Уиски Свят

Обичаме да казваме, че лошо уиски няма, но все пак има определени класации, състезания, слепи дегустации, експерти с уиски библии и какво ли oще не, показващи ни кои марки са номер 1, кои са

Основни Принципи на Комбиниране

Виното обикновено се поставя в отделна графа, когато говорим за ферментирали алкохолни напитки. Може би с причина. То има едно съществено отличително качество, а именно осъществяването на емоционалната симбиоза между историята и културата на

whisky_blog_1

Реклама в Уиски Обвивка

Рекламата винаги е била основна част от търговията и продажбата на стоки. Стремежът да се направи отличаваща реклама, която да продава е валиден и в алкохлната индустрия, а в настоящата статия ще покажем нашите

Американски Уиски Прелести – част II – Сухият режим в Америка 1920-1933

Производството на уиски в началото на 20-ти век в Америка не е било от най-лесните занаяти. Мнозина от производителите са били принудени да го произвеждат в тежки условия, далеч от градовете, високо в планините,

България като Винена Дестинация

Българското вино изживява своя апогей. Това е неоспорим факт. Но коя е България на съвременната световна карта на виното? След като през 70-те години на 20-ти век България изживява количествен фурор, нареждайки се сред