Don Q

Don Q

Наследството на нашата компания е сила, която движи постоянния ни стремеж за усъвършенстване изкуството на производството на ром. Това е колективната мъдрост, която се предава от шест поколения в семейство Сералес. Семейстовото е отдадено на занаята си вече повече от 150 години. Нашата отдаденост на хората и техниката за производство на ром са превърнали Don Q в абсолютен фаворит в страната на рома: Пуерто Рико. Брандът вече се предлага и в САЩ, където потребителите също вече могат да се насладят на впечатляващите вкусови качества на рома Don Q.

С ентусиазъм, съперничещ единствено на страстта ни към качеството, ние инвестирахме значително време, знания и ресурси, за да въведем в нашата дестилерия чистите и зелени производствени практики в спиртната индустрия. Ние не само се възползваме от предимствата на реалната енергийна възвръщаемост и полезни материали за постпродукцията, но също така правим това, което е най-доброто за хората и дивата природа на нашия прекрасен остров, Пуерто Рико.

Отговорността към околната среда е предизвикателство за намиране на екологични решения в съвременния индустриален свят. Нашата програма за рециклиране на отпадъци не само ни позволява да увеличим максимално производствения си капацитет, но също така осигурява ценна възвръщаемост на енергията и намаляване на разходите за електричество, сервизна вода и промишлени продукти, които можем да продаваме на други фирми. Всичко това, докато правим най-доброто за оживената екосфера на Пуерто Рико и Карибско море.

Don Q е пионер сред производителите на спиртни напитки, когато става въпрос за чисти и екологични бизнес практики. Инвестирахме милиони долари и много време в създаването и внедряването на нашата система за третиране на отпадъци от дестилерията. Свързването на поредица от самостоятелни процеси в иновативен цикъл на третиране на отпадъци и събиране на енергия се оказа полезно предизвикателство.

Продукти на Don Q

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!