El Jimador

El Jimador

Необходими са години, за да се постигне високото качество на el Jimador. Ние се грижим за добива и за събирането на синьото агаве Weber, от което се произвежда нашата текила. “Сърце и душа”! Ето какво е необходимо, за да се заслужи името el Jimador, а това не е никак лесно.

На полето ние сме група посветени химадори, които внимателно прибират всяко растение. Ние на око избираме кои от растения са готови за преработка и кои трябва да бъдат оставени за утре. Нашата страст е това, което прави разликата между el Jimador и всички останали текили. Отдаденост, дух и внимание към всеки детайл влизат във всяка капка текила, която произвеждаме. Това е и причината за нейното високо качество.

Коренът на нашата текила може да бъде намерен в целуната от слънцето почва на историческата ни хасиенда. Тук в Аматитан, Халиско, всяка капка текила, която правим, започва своя живот. Тук се учим, култивираме и усъвършенстваме уменията, необходими за създаването на нашата световноизвестна текила. Без добавени аромати, без добавени цветове, само 100% чиста текила от синьо агаве Weber, родена от нашата решителност и воля.

Продукти на El Jimador

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!