Fever Tree

Fever Tree

Ако 3/4 от Вашия "Gin & Tonic" e тоникът, не бихте ли искали той да бъде най-добрият?

Всичко започнало през 2003 г. с една простичка идея: ако три четвърти от вашия Gin&Tonic е тоникът, не бихте ли искали той да бъде най-добрият?

Съоснователите на Fever Tree Чарлз и Тим, работещи в различни сфери на бизнеса с напитки, бяха забелязали, че първокласните спиртни напитки растат бързо, подхранвани от нарастващата информираност на потребителите за произхода на това, което ядат и пият.

Този нарастващ интерес към първокласните храни и напитки обаче изглежда пренебрегва миксерите и безалкохолните, които също са ключов елемент от индустрията за напитки. На двамата им се сторило необикновено, че хората плащат доста пари за висококачествени алкохолни напитки, но все пак нямат друг избор освен да го комбинират с некачествен миксер.

От самото начало Чарлз и Тим подходиха към бизнеса си по различен начин: във Fever Tree няма да има компромис. Вкусът и качеството са от най-голямо значение. Този начин на мислене ги отвел на 18-месечно приключение: от архивите на Британската библиотека към грешния край на Калашников в Демократична република Конго и завършил с пускането на нашата Premium Indian Tonic Water през 2005 г.

Откакто сложили капачката на първата си бутилка от Premium Indian Tonic Water, Чарлз и Тим нямали колебание целта на мисията си: да обединят високо качество и вкус в една бутилка първокласен премиум миксер.

Иновациите остават в основата на бранда Fever Tree и с течение на годините компанията разработила богата гама от тоници, които перфектно допълват разнообразните вкусови категории джин. Открихме три невероятно разнообразни разновидности на джинджифила, които заедно създават изключително дълбок, свеж и истински вкус. Те били използвани за производството на Ginger Ale и Ginger Beer.

История на Fever Tree е за пътешествие до всички краища на земята в преследване на най-доброто качество, а най-вълнуващото е, че за тези години упорит труд едва сме успяли да одраскаме повърхността.

Продукти на Fever Tree

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!