Havana Club

Havana Club

Оформен от кубинския климат, география, история и хора, ромът е съществена част от културата на нацията. Havana Club представлява това богато културно наследство в неговата най-чиста форма. Това е истинският дух на Куба.

Произведен от Maestros Roneros по традиционна кубинска рецепта, обичан от любителите на ром по целия свят в ритъма на най-добрата кубинска музика, Havana Club олицетворява духа на Куба.

Ценностите на Havanna Club са най-добре изразени от Maestros del Ron Cubano. Това не е занаят, който се учи в училище. Както каза Дон Хосе Наваро, премиерът Маестро дел Рон Кубано, това е „културно наследство, предадено от Маестро на Маестро“. В продължение на дълги 15 години амбициозният Маестро преминава през строго обучение. Под наблюдението на старши Маестро дел Рон Кубано той се научава да избира най-добрата меласа, да контролира тяхната ферментация и дестилация, да избира най-добрите бъчви за отлежаване на дестилатите и да ги смесва, за да получи най-добрите ромове. Маестро дел Рон Кубано е истински майстор на своя занаят.

През 1993 г. Pernod Ricard S.A.и Corporación Cuba Ron S.A. стартират съвместното предприятие, което отговаря за производството, маркетинга и комерсиализацията на Havana Club по целия свят. Благодарение на продуцентския екип в Куба, нашите роми сега са най-възнаграждаваният кубински ром с 27 медала в дегустационни състезания през последните четири години.

Продукти на Havana Club

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!