Jameson

Ние сме ирландци, така че разказването на истории е в кръвта ни.

Ирландското уиски Jameson се появява преди повече от двеста години, така че очевидно не можем да разкажем надълго и нашироко всяка история, целта ни обаче е да те отведем на пътешествие от миналото до настоящото – по пътя на поколения истински майстори и на основателя на Jameson.

Годината – 1780. Човекът – Джон Джеймисън. Страстта му – уискито. От деня, в който Джон Джеймисън минава през вратата на Bow St. Distillery, нашият стремеж винаги е бил да произвеждаме най-доброто ирландско уиски в света. В ранните си години дестилерията се разраства с бързи темпове и скоро се превръща в оживен град в града. Ела, за да научиш забележителните истории на хората, които са посветили живота си на дестилерията на Джон Джеймисън в Дъблин. Остани, за да се насладиш на плодовете на техния труд в тази историческа забележителност и да отдадеш почит към занаята на производството на уиски.

В продължение на повече от 200 години наричахме Дъблин „наш дом“, но през 1975 г. преместихме нашата вечно разрастваща се дейност сред зелените простори на Мидълтън, окръг Корк. Голямото преместване носеше своите рискове, но със сигурност ни се отплати в развитието на производството на уиски. Нашият нов дом ни предостави нужното пространство да се отпуснем и да дадем воля на амбициите си в уиски производството. Близостта до фермери, произвеждащи ечемик, и прясна вода вероятно не са това, което хората обикновено търсят, когато си избират дом, но Мидълтън изглежда има всичко, от което се нуждаем, плюс допълнително място за посетители.

Продукти на Jameson

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!