Malfy

Крайбрежието на Амалфи е мястото, което носи и превъплъщава в пълен блясък духа на Италия. В този пропит от слънчевите лъчи живописен оазис на стила времето сякаш тече в друг ритъм. Вдъхновен от този красив начин на живот, MALFY GYN изпълва със смисъл думите „La Dolce Vita“ и те кани да се облегнеш удобно и да се насладиш на всяка глътка.

Дестилерията, в която се произвежда MALFY GIN, е разположена в район, известен с традициите си в правенето на вино и спиртни напитки – Монкалиери, на 5 км южно от Торино.  Цитрусовите плодове са типични за топлата средиземноморска страна и заемат специално място в сърцето на всеки италианец. Затова не е изненадващо, че MALFY превръща вкуса и аромата на сочните лимони, зрелите портокали и свежите розови грейпфрути в своя запазена марка. Джинът се дестилира с най-добрите цитруси от „градината“ на Италия, както и внимателно подбрана хвойна, а резултатът е уникален вкус, който дава живот на италианската страст към споделянето на любов, смях и моментите, които остават.

Портфолиото на MALFY включва освен оригиналния вариант, също така и свежите цитрусови разновидности с вкус на лимон, портокал и грейпфрут.

Malfy Gin Rosa несъмнено носи изтънчения и елегантен облик на джиновете на MALFY. С него ще се насладите на истинска магия от ръчно събирана хвойна, зрели италиански лимони и розов грейпфрут от живописна Сицилия.

Malfy Con Limone е свежата разновидност, събрала в себе си билков букет, местна хвойна и зрели лимони от слънчевото крайбрежие на Амалфи. Джинът носи истинска палитра от аромати и вкусове и е подходящ за споделени мигове през всеки сезон.

Malfy con Arancia се отличава с изключително ярък и плътен вкус, създаващ усещането за питие, изпълнено със слънце. Комбинацията от италиански портокали, сицилиански червен портокал и хвойна го прави невероятно свеж и незабравим.

Malfy GIN Originale е класическият прочит на отличителния джин от Амалфи. В него са съчетани най-добрите местни продукти – внимателно селектирана хвойна, зрели лимони и кристална вода от региона на Пиемонт. Комбинацията между тях създава характерния автентичен вкус на джина, създаден за моменти на наслада.

Продукти на Malfy

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!