OPIHR

ОПИЙР е легендарен район от времето на цар Соломон, който се е славел с благосъстояние на жителите си, поради кръстопътната си локация. Смята се, че е бил разположен някъде в Ориента по древния „Път на подправките“ – мрежа от пристанища, през които са преминавали корабите от Изтока към Запада.

Именно този древен път е вдъхновението за английската дестилерия, създала серията джин OPIHR (Опийр). Богато подправен от ръчно брани билки и подправки от Япония до Западна европа. Всеки от вкусовете носи автентичността на своя регион, чрез вложените съставки.

Джин OPIHR подарява едно изживяване на пътешествие чрез вкусове. Така от класически London Dry можте да получите едно различно усещане и богатство.

 

 

ДАЛЕЧЕН ИЗТОК

OPIHR smouldering spice е джин, подправен с така характерния за източните култури Сечуански пипер. Подправката, даваща усещането за топлина и пикантност на екзотичните култури. Този джин от Далечни Изток има згряващ вкус от Сечуанския пипер и с нотки на лимонова мащерка и лавандула.

АРАБСКО ИЗДАНИЕ

OPIHR Exotic citrus обхваща пътят обикалящ около арабския полуостров и представлява съвкупност от цитруси и подправки. Характерен за зелената бутилка е вкусът на джин, богато подправен с Персийски черни лимонии (любовта на Иран) подчертан с цитрусов вкус от Тимут пипера.

ЕВРОПЕЙСКО ИЗДАНИЕ

OPIHR Aromatic bitters e необикновена комбинация от горчивите нотки на кора от Каскарила и аромата на смирна. Този джин е вдъхновен от историческото значение на Венеция и търговията й през годините с целия свят. Именно любовта на италианците към кората от Каскарила, основа на която са много битери, ароматни тоници и вермути са превъплътени в този ароматен джин.

Продукти на OPIHR

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!