Патеса
Марката „Патеса“ на българо-френската фирма „Алианс Агрикол – АЛАГ“ присъства на българския пазар повече от четвърт век.
С вдъхновение и много ентусиазъм създадохме производството на един специфичен, но уникален традиционно френски продукт, който и до днес неизменно присъства в менюто на големите майстори на кулинарното изкуство по цял свят.
Отглеждаме нашите патици на свобода в собствените ни ферми южно от град Ямбол.
Водени от желанието да съчетаем вкуса на добрата храна и високото качество, ние създадохме нашите деликатесни изкушения, вдъхновени от изпитани рецепти от домашната френска кухня, в които дробът и месото от патица са на особена почит. Овкусени със сладък златистожълт Сотерн и с отлежал кехлибарен Арманяк, продуктите на марка „Патеса“ ще очароват и най-взискателните ценители със своята фина текстура и деликатен вкус и ще направят вашия кулинарен празник по-различен.
За нас е удоволствие да ви предложим нашата специална селекция от първокласни продукти, които поднесени с чаша подбрано българско вино ще оставят един незабравим спомен от вашето кулинарно пиршество.