PATESA_logo

Патеса

Късче нежно кадифен терин от фоа гра, положено върху хрупкава филийка прясно изпечен хляб и допълнено от глътка ароматно сладко вино – върховно гастрономическо блаженство в най-чистата му форма. Едно изискано гурме приключение с деликатесните специалитети на марка „Патеса“, което ще ви пренесе във вкусния свят на френската кулинарна традиция и ще направи вашия празник неповторим и специален.

Марката „Патеса“ на българо-френската фирма „Алианс Агрикол – АЛАГ“ присъства на българския пазар повече от четвърт век.

С вдъхновение и много ентусиазъм създадохме производството на един специфичен, но уникален традиционно френски продукт, който и до днес неизменно присъства в менюто на големите майстори на кулинарното изкуство по цял свят.

Отглеждаме нашите патици на свобода в собствените ни ферми южно от град Ямбол.

Водени от желанието да съчетаем вкуса на добрата храна и високото качество, ние създадохме нашите деликатесни изкушения, вдъхновени от изпитани рецепти от домашната френска кухня, в които дробът и месото от патица са на особена почит. Овкусени със сладък златистожълт Сотерн и с отлежал кехлибарен Арманяк, продуктите на марка „Патеса“ ще очароват и най-взискателните ценители със своята фина текстура и деликатен вкус и ще направят вашия кулинарен празник по-различен.

За нас е удоволствие да ви предложим нашата специална селекция от първокласни продукти, които поднесени с чаша подбрано българско вино ще оставят един незабравим спомен от вашето кулинарно пиршество.

Продукти на Патеса

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!