Thomas Henry

Thomas Henry

От 2010 г. името Томас Хенри е основното вдъхновение за млада компания от Германия да произвежда перфектна селекция от безалкохолни напитки.

Thomas Henry е бранд за премиум битер безалкохолни, който е създател на тенденции в международната барова култура.

Иновативният дух променя света. Но нещо наистина ново може да бъде създадено само ако някой е готов да рискува с нетрадиционен подход. Това важи и за света на напитките. Не можете да откриете нов продукт, ако винаги смесвате едни и същи съставки. Драм на знанието, изстрел на вдъхновение, двоен изстрел на смелост и пръскане на късмет – това е рецептата за новаторска барова култура.

Нашият пионер е Thomas Henry. Фармацевт, джентълмен, член на Кралското общество и безмилостен откривател от името на човечеството – неговото изобретение революционизира индустрията. Той направи водата нетленна чрез педантичност и привидно алхимични знания. През 1773 г. той революционизира света на напитките със своето вдъхновение и смелост: безалкохолните напитки с карбонизаци. Ценителят Томас Хенри е първият, който осъзнава това и придава на смесените напитки нечувана дотогава младежка свежест и приятно зрял характер.

Благодарение на Томас Хенри започва нова ера в баровата култура, която и до днес кара барманите. Забавлението от опитването на нови неща създава ново удоволствие, а иновативното смесване създава вълнуваща атмосфера и вдъхновява. Ето защо Томас Хенри е нашият съименник и посланик.

За нас напитките са наука. Това откритие е и ще продължи да вдъхновява барманите по целия свят да продължават да разработват нови и по-добри варианти на най-обичаните дълги напитки. Така че бихме искали да коленичим пред съименника си с всяка чаша, която пием. “Три пъти Наздраве за Томас Хенри!” И три пъти “Наздраве” за иновативната, неуморна и международна барова култура!

Продукти на Thomas Henry

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!