Kracher Winery Logo

Kracher

Винарска изба Kracher се намира в “Seewinkel” в австрийската провинция Бургенланд. Местността е широка приблизително 20 км и се простира по протежение на източния бряг на езерото Нойзидл. Tова е огромна равнина с безброй плитки езера с различни размери, разпръснати из нея. Повечето от тези езера, включително най-голямото, езерото Нойзидл, са по-малко от пет фута дълбочина. Този необичаен терен често е покрит с гъста мъгла, добавяйки към специалния чар на региона.

Винарна Kracher е специализирана в производството на фантастични сладки вина като Beerenauslese и Trockenbeerenauslese.

От сортовете грозде Велшризлинг, Шардоне, Траминер, Шойребе, Мускат Отонел и понякога Цвайгелт винарска изба Kracher създава над 15 различни Trockenbeerenauslese в два различни стила.

„Zwischen den Seen“ (“Между езерата”) е името на онези вина, които отлежават в големи дървени бъчви или резервоари от неръждаема стомана и показват класическия стил на региона. Вината от линията “Nouvelle Vague” се винифицират в нови барици. Те се характеризират с дълбочина, вкус и устойчивост.

Сега Герхард Крахер управлява семейната винарна със същата отдаденост и същата динамика като баща си.

Асортиментът на това, което несъмнено е най-известната австрийска винарна, включва не само световноизвестните Trockenbeerenauslese, но също така Beerenauslese, Auslese, Eiswein и малки количества сухо бяло и червено вино.

Продукти на Kracher

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!