Pfaffl Winery Logo

Pfaffl

Pfaffl е семейна винарна, която брат и сестра управляват заедно. Роман Йозеф Пфафл е винопроизводител и енолог на избата. За него е важно той да извършва тези дейности лично. Сестра му Хайди Фишер се грижи за развитието на бизнеса и маркетинга на бранда.

Родителите им Роман и Хайди Пфафл помагат на децата и семейството е добър екип. Роман Пфафл е шефът в лозето, а Хайди Пфафл – добрата душа в къщата. Тя се грижи за всичко, така че гостите на лозарското имение да се чувстват комфортно.

Гордостта на семейството Пфафл са техните лозя. В момента обработват около 110 хектара. Местата са разпръснати в района Stetten във Weinviertel и в близката Виена. Поради многото различни лозя от винарна Pfaffl имат възможността да произвеждат богата гама от различни вина.

Голяма част от преработката на гроздето се извършва на ръка, защото уваженито към придорада и погледа към по-голямата картина е много важно за семейството винари. Внимателното ръчно бране дава по-добро разбиране за растенията и това дава възможност да реакция на капризно време всяка година. От своя страна това е чудесна предпоставка за по-богати реколти.

Перфектните условия са нашият основен приоритет в избата, така че не пестим нито разходи, нито усилия. Чистотата е основен приоритет, щателен контрол на температурата във всички зони, оптимална влажност, възможно най-малко изпомпване и най-щадяща обработка. Всичко това, за да пренесе високото качество от лозето в бутилката.

Продукти на Pfaffl