Polz Winery Logo

Polz

Винарна Polz е разположена в едно от най-благоприятните места за отглеждане на вино в Австрия: областта Щирия. Геоложкото разнообразие на почвите, обилното слънчево греене и добре разпределените валежи създават идеални условия за винарство. Качеството на виното обаче не може да се дължи единствено на природните дадености. Опитът, трупан в продължение на десетилетия, както и безкомпромисно високите стандарти за качество са това, което превръща добрата реколта грозде във вина, които носят собствен характер.

За фамилна винарна Polz е характерна ръчната обработка на гроздето и лозята. Това е традиция, която се предава от поколения.

Вината на винарска изба Polz отдавна са оценени от извън границите на Австрия. Лозята са останали семеен бизнес и до днес като всеки член на фамилията има своя собствена роля в цялостния процес.

И както във всички семейства, фамилия Полц също включва много различни личности с най-различни силни страни и характеристики, които в крайна сметка характеризират уникалния характер на нашите вина.

Продукти на Polz

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!