17.02.2021
Основни Принципи на Комбиниране
Виното обикновено се поставя в отделна графа, когато говорим за ферментирали алкохолни напитки. Може би с причина. То има едно съществено отличително качество, а именно осъществяването на емоционалната симбиоза между историята и културата на […]
15.02.2021
Реклама в Уиски Обвивка
Рекламата винаги е била основна част от търговията и продажбата на стоки. Стремежът да се направи отличаваща реклама, която да продава, е валиден и в алкохoлната индустрия, а в настоящата статия ще покажем нашите […]
08.02.2021
Американски Уиски Прелести – част II – Сухият режим в Америка 1920-1933
Производството на уиски в началото на 20-ти век в Америка не е било от най-лесните занаяти. Мнозина от производителите са били принудени да го произвеждат в тежки условия, далеч от градовете, високо в планините, […]
04.02.2021
България като Винена Дестинация
Българското вино изживява своя апогей. Това е неоспорим факт. Но коя е България на съвременната световна карта на виното? След като през 70-те години на 20-ти век България изживява количествен фурор, нареждайки се сред […]
01.02.2021
Американски Уиски Прелести – Част I
Уиски историята на Америка започва в периода след 1745-та година, когато заселниците, идващи от Ирландия и Шотландия, пренасят тайната на производството. Оказало се, че ечемикът, използван от тях, може да се замени успешно с […]