Основни Принципи на Комбиниране

Виното обикновено се поставя в отделна графа, когато говорим за ферментирали алкохолни напитки. Може би с причина. То има едно съществено отличително качество, а именно осъществяването на емоционалната симбиоза между историята и културата на […]

whisky_blog_1

Реклама в Уиски Обвивка

Рекламата винаги е била основна част от търговията и продажбата на стоки. Стремежът да се направи отличаваща реклама, която да продава, е валиден и в алкохoлната индустрия, а в настоящата статия ще покажем нашите […]

Американски Уиски Прелести – част II – Сухият режим в Америка 1920-1933

Производството на уиски в началото на 20-ти век в Америка не е било от най-лесните занаяти. Мнозина от производителите са били принудени да го произвеждат в тежки условия, далеч от градовете, високо в планините, […]

България като Винена Дестинация

Българското вино изживява своя апогей. Това е неоспорим факт. Но коя е България на съвременната световна карта на виното? След като през 70-те години на 20-ти век България изживява количествен фурор, нареждайки се сред […]

Американски Уиски Прелести – Част I

Уиски историята на Америка започва в периода след 1745-та година, когато заселниците, идващи от Ирландия и Шотландия, пренасят тайната на производството. Оказало се, че ечемикът, използван от тях, може да се замени успешно с […]