Ebner Ebenauer Winery

Ebner Ebenauer

Всяко грозде има собствена история, а най-красивите истории са разказани от старите лозя.

ebner ebenauer winery

Винарната се намира в район със Средиземноморски акцент. Погледнато отвън повечето хора нямат идея какво се крие зад портата на главната улица в Пойсдорф. Но още с първите стъпки в Ebner Ebenauer estate ще се потопите в съвсем различен свят.

Атмосферата и архитектурата силно напомнят на Тоскана и това съвсем не е случайно, тъй като бабата и дядото на Манфред Ебнер Ебенауер са следвали във Франция и Италия. След като оригиналното имение е било изгорено до основи при пожар през 1945 година, те го изградили отново с вдъхновение от техния живот край Средиземноморието и са вплели любовта си към този регион.

Сериозен ремонт на имението и винарната са извършени отново през 2012 година, който не просто подчертава любовта на Манфред и Марион към изкуството и архитектурата, а най-вече техните общи усилия и съюз на техните индивидуални енергии.  Семейство Ebner Ebenauer изпитват огромно уважение към корените си, но имат ясна визия за бъдещето. Марион и Манфред много добре осъзнават уникалното многообразие и огромна стойност на почвите и старите си лозя.

Продукти на Ebner Ebenauer

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!