Към блога

Новини

Открийте перфектната зала за организиране на Вашите събития във VIDA Multispot

VIDA Multispot е мястото, където ще откриете идеалната зала за Вашите събития. Освен бутиков магазин и бар, в луксозно обзаведеното пространство на бул. “България” 113 сме проектирали и 4 специално обособени зали за събития. Всяка от залите във VIDA Event Centre е подходяща за различен вид мероприятия – семинари, презентации, дегустации, корпоративни събития и бизнес срещи.

WINE CORNER е идеалното място за тематични презентации, оборудвано с еноматична машина с капацитет до 8 бутилки вино и възможност за събития с до 15 човека.

WHISKEY LIBRARY е луксозно обзаведена лаундж зона с мека мебел, идеална за бизнес срещи в неформална обстановка и с капацитет за събиране на до 20 души. Тук можете да дегустирате и премиум алкохолни напитки и гурме деликатеси.

VIDA TRAINING CENTER е залата, подходяща за провеждане на коктейли и семинари. В зависимост от подредбата в стаята могат да се съберат до 60 души. В залата се предлага и възможност за наем на техника, а гостите на събитието ще могат да използват 10 безплатни паркоместа по време на мероприятието.

VIP VIDA CHAMPAIGNE ROOM е луксозно обзаведена стая с кожена мека мебел и дизайнерски маси, която е перфектна за премиум събития с до 10 човека. В нея има възможност и за дегустация на премиум алкохолни напитки и гурме деликатеси сред колекция от редки вина и спиртни напитки.

Организирайте събитието си и резервирайте перфектната зала за него тук: https://vida.bg/book-a-hall/.

 

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!