Към блога

Новини

Бляскаво парти озари старта на VIDA Multispot – новото място за вина, напитки и събития

На 29-и септември – точно 1 ден преди втория рожден ден на онлайн бутика за вино, алкохол и гурме деликатеси VIDA.BG – с бляскаво парти бе отбелязано официалното откриване на VIDA Multispot. Над 150 гости, заредени с отлично настроение, се насладиха на новото мултифункционално пространство за вино, алкохол и организиране на събития в София.

По време на партито всички имаха възможността да се докоснат до магията на трите специално обособени зони във VIDA Multispot – бутиков магазин, бар и Event Center със зали за организиране на мероприятия.

Превъзходна селекция от над 1000 етикета бели, червени вина, розета, пенливи изкушения и палитра от алкохолни напитки, гурме деликатеси и асортимент от елегантни подаръчни комплекти привлича вниманието при влизането във VIDA SHOP.

Великолепни вина от България, Франция, Италия, Австрия и много други държави са представени на първия етаж в бутика. Тук е разположена и прекрасната еноматична машина, в която всяка седмица по перфектен начин се съхраняват вината за тематичните вино дегустации във VIDA Multispot. Сред най-впечатляващите зони за вино любителите се откроява и VIDA Енотека. Тази специално проектирана хладилна стая е мястото, където са поместени истински вино съкровища – премиум червени вина от Бордо, пенливи френски вина и десертни вина. Атмосферните условия във VIDA Енотека симулират среда като тази във винарските изби и пещерите – постоянна температура от 14°C и 60% влажност на въздуха, за да могат да се запазят отличните качества на вината.

Лофт нивото на VIDA SHOP е истински рай за всеки уиски ценител. Луксозно обзаведената лаундж зона е мястото, където можете да се насладите на великолепна селекция от лимитирани уиски предложения. В тази неповторима атмосфера се провеждат и тематичните уиски дегустации, които са неизменна част от живота на бутиковия магазин.

Event Center-ът на VIDA Multispot е отличното място за организиране на събития – семинари, презентации, дегустации, коктейли, корпоративни мероприятия и бизнес срещи. 4-те тематично обособени зали Wine Corner, Whiskey Library, VIDA Training Center и VIP VIDA CHAMPAIGNE ROOM предлагат различни удобства, сред които възможност за наем на техника, безплатни паркоместа и много други предимства. Локацията на VIDA Multispot на бул. „България“ 113 е удобна за достигане както с личен, така и с обществен транспорт, а разположението в полите на Витоша и гледката към красивата планина добавят неповторим щрих към атмосферата.

Гостите на партито за официалното откриване на VIDA Multispot се насладиха и на великолепните напитки, които бяха миксирани в бара ни. Това е мястото, където можете  да опитате превъзходни коктейли с любимите си питиета, да откриете ароматни напитки с кафе или да изпиете чаша топъл чай.

За блясъка на събитието и палитрата от премиум вина, напитки и гурме деликатеси по време на партито допринесоха и нашите партньори: Dunhill, Bottega, Votanikon Gin, Enira, Levent, Johnnie Walker, TatraTea, Lixir, 24/42 Winery, Бъзонада, Bibendum, Luxury Trade, Julius Meinl, Tuscani и Ростар.

Очакваме Ви с нетърпение във VIDA Multispot на бул. „България“ 113 в София – мястото, в което ще откриете превъзходни вина, премиум алкохолни напитки и гурме изкушения. Тук не само ще намерите отлична селекция от Вашите любими напитки, но и ще Ви разкажем историята им и ще споделяме вълнуващи събития, дегустации и моменти заедно с Вас!

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!