Към блога

Новини

Подарете си футуристично пътуване към звездите с Glenfiddich Lunar New Year

За трета поредна година Glenfiddich се отправя към едно футуристично пътуване към звездите с  лимитираната си серия, посветена на Лунната Нова година. Марката работи в колаборация с феноменалния артист Рлон Уанг, който впечатлява аудиторията с цветните си и многопластови илюстрации, които съдържат в себе си символика и фантастични детайли.

При лимитираните серии за 2020 и 2021 година Уанг изобразява историческото пътуване от Шотландия до Азия и изконното завръщане в дома по време на празничния сезон. Тази година артистът изненадва с мащабно, мистично и далечно пътешествие. Концепцията на илюстрациите му е посветена на изследването на бъдещето и всички неочаквани и интересни неща, които то може да донесе.

Иконичният символ на Glenfiddich – кралският елен – е на фокус в спиращите дъха илюстрации, които разказват магични истории. Той е изобразен на фона на звездно небе, съпътствано от елементи, които са ключови за Лунната Нова година – фенери, фойерверки и танцуващи лъвове. Брилянтната композиция е допълнена от космически символи като ракети, планети и други космически обекти, които създават усещане за интергалактическо пътуване.

НАДЕЖДА ЗА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ

„Лунната Нова година е времето, в което имаме възможност да се отдадем на момента, да се насладим на празниците, семейството, приятелите“, споделя глобалният директор за луксозното портфолио WGS Уил Пийкок. Той допълва, че това е време, в което мислите на хората се насочват към бъдещето и това, което ни предстои, а именно озареното нощно небе и мистериите, които то крие, се превръщат в картина на надеждите и мечтите.

Той обяснява, че през този специален сезон всички мислят в перспектива и гледат към по-далечни хоризонти. „В ярката галактика от възможности ни очаква благоприятно бъдеще. Лунната Нова година е повод да надскочим мечтите и очакванията си и да вдигнем чаши за добрия късмет с най-награждаваното шотландско сингъл малц уиски в света“, смята Пийкок.

ПОДАРЪК В ЧЕСТ НА НОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Срещата между майсторските илюстрации на Рлон Уанг и първокласното уиски на Glenfiddich e истинска магия. Резултатът от нея е зашеметяваща хармония, която ще развълнува както търсачите на нови вкусове, така и запалените колекционери. Всеки от годишните варианти на уискито (12,15,18 и 21-годишно) се радва на ексклузивен дизайн с различни изображения. Те са прекрасна идея за подарък за хората, които следват мечтите и преследват новите възможност, за най-близките хора, с които вървим заедно по пътя си и са до нас във всяко ново начало, за хората, с които споделяме мечтите, надеждите и чертаем амбициозни планове с настъпването на новата година.

Glenfiddich Lunar New Year e звезден подарък, с който грандиозно да отбележим новото начало.

Вземете продуктите от лимитираната серия:

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!