Към блога

Уиски истории

Tullamore D.E.W. Honey – комбинация от ирландски традиции и натурален мед

Tullamore D.E.W. Honey е най-новото попълнение в портфолиото на добре познатия ирландски уиски бранд. Родена от креативната комбинация между световнопризнатия и многократно награждаван троен бленд и известния с отличните си качества 100% натурален пчелен мед от Бохемия, тази неустоима напитка ще внесе енергия и настроение в ежедневието ви. А и какво може да е по-приятно от срещата на по питие с приятели или по-забавно от страхотен купон?

Уиски Tullamore D.E.W. Honey се отличава с  дълбочина и ненадминатия характер на ирланско уиски Tullamore D.E.W Original в комбинация с балансирана сладост. Мекотата и хармонията от вкусове и аромати с по-нисък алкохолен градус – 35%. Това прави Tullamore D.E.W. Honey перфектната напитка за тези, които искат да опитат уиски, но не са сигурни кое да изберат, или за онези, които търсят глътка наслада и споделени моменти в компания след забързания ден.

Всеки етап от приготвянето на ирландско уиски Tullamore D.E.W. Honey допринася за отличния вкус на напитката. Мекотата се дължи на тройната дестилация, а блендът от три вида уиски развива отличителния му характер. За да добие необходимите дълбочина и баланс, кехлибареният еликсир отлежава в три различни вида бъчви. Финалният щрих в производствения процес е инфузирането със 100% чист пчелен мед от Бохемия, който гарантира неповторимия сладък и гладък вкус на Tullamore D.E.W. Honey.

Защо Tullamore D.E.W. Honey избра натуралния мед от Бохемия? – Този прочут регион в Чехия се слави с едни от най-чистите гори и е сред тези с най-висока гъстота на пчелари на квадратен метър в света. Повечето от пчеларите в Бохемия не приемат добива на мед за промишлено производство, а гледат на пчеларството като на занаят и хоби, в което влагат цялата си душа, всичките си знания и капка креативност. Именно тази изключителна отдаденост вероятно е причината за твърдението, че бохемските пчели са едни от най-щастливите по целия свят. А както всички знаем – щастливи пчели = вкусен мед!

Ако се чудите как да се насладите на неповторимия вкус на Tullamore D.E.W. Honey, нашият отговор е: „Няма грешен избор“. Чисто, с лед или като освежаващ коктейл, а защо не и като охладен шот – меденият ликьор внася богатство, мекота и неподправена дълбочина на вкуса.

Топъл, сладък, мек и отличителен – опитайте новия парти buzz-z-z Tullamore D.E.W. Honey!

Продуктът беше добавен в количката!
Продуктът беше премахнат от количката!