Sort by:

Предпочитате изгодните оферти, нали? Та кой не ги предпочита! Тук сме събрали всички промоции на Vida.bg, които са актуални в момента. Разгледайте предложенията – наистина си струват.

Какви промоции предлагаме

Офертите с отстъпка на онлайн магазин Vida.bg предлагат намаления от -5%, -10%, -15%, -20%, -25% и т.н. Всяка седмица в промоциите ни са включени продукти от различните категории на нашия сайт:

  • вино: червени, бели вина, розе, оранжеви, пенливи (шампанско, просеко и др.), десертни, плодови – разнообразни предложения Ви изкушават от всяка продуктова категория;
  • алкохол: уиски, водка, джин, коняк, бренди, ракия, текила, колекционерски бутилки – можете да поръчате малко познати на родния пазар издания на водещите световни брандове;
  • безалкохолни напитки: минерални води, плодови и енергийни напитки;
  • чайове: зелен, черен, бял, ройбос, ърл грей, билкови и др. – имате възможност да се заредите с богата колекция от качествен чай;
  • кафе: на зърна, мляно или на капсули. Работим с водещи световни производители на кафе, които го добиват от най-добрите региони в Африка, Южна и Централна Америка;
  • гурме храни: френски пастет, сосове, гъши дроб, италианска паста, ядки, био шоколади и други сладкиши;
  • чаши за вино и алкохол;
  • аксесоари за сервиране;
  • комбо оферти: тук промоциите са особено атрактивни, тъй като получавате няколко висококачествени продукта още по-изгодно. Подходящи за подарък – с повод или без.

Как да откриете подходящата оферта

Онлайн магазин Vida.bg предлага функционално меню, с което лесно можете да откриете търсения продукт от всяка категория. Артикулите са подредени в менюто по вид и подвид. Във всяка от категориите можете да подредите резултатите по няколко критерия, сред които и ценовият (от ниска към висока и обратното). Можете също да изберете подреждане според това кои артикули са най-нови в магазина, както и според популярността им сред клиентите. Във всеки раздел Вие виждате както продуктите със стандартни ценови оферти, така и тези, които са част от промоция.

За Ваше удобство наред с разделите по продуктови категории, където можете да забележите продуктите с отстъпки в съответния раздел, ние обособихме и отделна секция, където имате видимост към всички промоции. Така можете да бъдете сигурни, че няма да пропуснете нито една изгодна оферта.

А ако държите да научите за промоциите първи, задължително се абонирайте и за нашия бюлетин. С него директно на имейла си ще получавате информация за актуалните оферти, отстъпките и новите продукти, които предлагаме.

Защо да изберете Vida.bg

Vida Wine & Spirits Boutique стартира като малка изба за производство на вина от видинския регион. Като ценители на качествените напитки обаче за нас беше важно да предложим на клиентите си повече. Затова днес в онлайн магазина ни можете да се запознаете със стотици винарски производители от различни региони на България и света. Нашият сомелиер подбира лично всяка бутилка, за да представим селекция от най-висок клас.

И тъй като консумацията на качествени питиета е свързана с цялостна култура, ние се грижим в продуктовия ни каталог да присъстват не само вина, а също и качествени алкохолни и безалкохолни напитки, гурме храни, чаши и аксесоари.

Какво обаче отличава Vida.bg от останалите физически и виртуални магазини за храни и напитки? Изисканата селекция и безспорното високо качество на всеки артикул – това е нашата формула за успех.

Тук ще намерите колекционерски бутилки, питиета, отлежали с десетилетия, както и най-изисканите допълнения, които перфектно допълват класата им. И всичко това – на достъпни цени.

Всяка седмица десетки предложения са включени в нашите промоции, така че имате възможност да поръчате изгодно най-добрите напитки от цял свят. Подарете наслада за сетивата си с Vida.bg!